İşletmeciliğini Sevgi Serinkan’ın yaptığı Sevgi Serinkan Estetik ve Güzellik Salonu İnönü Mahallesi Saraçoğlu Caddesi No. 115/ B de hizmette girdi.
Açılışa Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen, Beydağ Esnaf Kefalet Odası Başkanı Osman Kıran, Beydağ Ziraat Odası Başkanı Ünal İçmesu, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Değirmenci ile davetliler katıldılar.
Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen açılışta yaptığı konuşmada, “Ödemişe böyle güzel bir yer açtığı ve Berberler ve Kuaförler Odasına yeni bir üye kazandırdıkları için Sevgi Serinkan Estetik ve Güzellik merkezi sahibi ve İşletmecisi Sevgi Serinkan kardeşime teşekkür ediyorum. Hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

Sevgi Serinkan, “Bizim için özelsiniz”

Sevgi Serinkan Estetik ve Güzellik salonu sahibi Sevgi Serinkan, “Sevgi Güzellik Merkezi olarak bizler Ödemişli halkımızın tüm estetik ve güzellik hizmetlerinde üstü hizmet ve uygun fiyat anlayışımızla siz değerli müşterilerimizi Salonumuza bekliyoruz. Bizlerle olmak bir ayrıcalıktır. Bir bahar mevsimiyle birlikte sizler için geldik. Bizim için özelsiniz” dedi.



Editör: Haber Merkezi