HABER: YÜKSEL BALCI

İzmir’in
 Türk Kızılay’ı Urla şubesi yürüttüğü “Hayata Bağlan”  projesiyle , ismini duyurmasını bildi. Kadın başkan Nurgül Saltık, arı gibi çalışan Urla Kızılay’ı Kadınlar Kolu Başkanı Emine Kıpkıp la birlikte bir takım sosyal etkinliklere imza atıyorlar.

Türk Kızılay’ı Merter Şube Başkanı Ercan Tan’ın desteklerini yanına alan Urla   Kızılay’ı  bayram  öncesi çocukları, anneleri ve babaları sevindirildi.

Türk Kızılay’ı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık  “ Kızılay şubemiz her yıl geleneksel olarak çocukları giydirmenin yanında,  öğrencilere birde kırtasiye yardımı yapmaktadır. Merter şube başkanımız Ercan Tan’ın, bu konu da yaptığı giysi yardımları bizleri son derce  memnun etmiştir, kendisine teşekkür ederiz.  Bu arada, kadın kollarında  aktif olarak  gönüllü çalışan  20 kadınımız, çeşitli sponsorlardan, giysiler, ayakkabılar, okul malzemeleri temin ederek, ihtiyaç sahibi olanlara  dağıttık. Kadınlarımız tek tek, çocukların istedikleri renklere göre  giysilerini ve   ayakkabılarını giydirdiler. Yeni kıyafetlerine  kavuşan miniminiler, giysileri giydikten sonra, sevinçlerini  Kızılay binamızın önünde oynayarak  dile getirdiler. Bu arada, çocukların anne ve  babalarına da yeni giysiler  armağan edildi. 500 çocuğumuz ve ailesini sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”   
Editör: Haber Merkezi