Ödemiş’ e bağlı Alaşarlı Mahallesi kadınları, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i sorunlarını görmesi için mahallerine davet ettiler. Mahalle yollarının ve bahçe yollarının çamur içinde kaldığını bu sebeple çocuklarını sırtlarında okula taşımak zorunda kaldıklarını belirten Alaşarlı Mahallesi sakinleri Başkan Badem’den çözüm istediler.
Sorunları için bir araya gelen Alaşarlı Mahallesi sakinlerinden Huriye Çelebi, Ayşe Güler, Kadriye Güler  Güngör Güler, Aysel Aytekin  Başkan Badem’e “Bizi bu çamurlu yoldan kurtarın” diyerek seslendiler. Köylüler adına bir açıklama yapan Ayşe Güler “Mahalle Muhtarımız Gündüz İsmioğlu ve azası Akın Güler, köyümüzün eksiklerini gidermek için canla başla çalışmaktadırlar. Ancak muhtarlığın elinden yolların çözümü için bir şey gelmiyor. Bütün yetkiler belediyelerde olduğu için Ödemiş Belediyesinden acil olarak bu yola parke taşı döşenmesini bekliyoruz”
Köy yolunun durumunu Ödemiş Belediyesine bildirdiklerini ama henüz bu konuyla ilgili bir çalışmanın olmadığını belirten Alaşarlı Mahalle Muhtarı Gündüz İsmioğlu’da şunları söyledi, “Biz mahallemizin tüm sorunlarını Ödemiş Belediyesine bildirdik. Ancak şu ana kadar mahallemizde hiç bir çalışma yapılmadı.  Ödemiş Belediyesinden ivedi olarak bu çamurlu yollarımızın yapılmasını, Bölgemizin çalışkan Belediye Başkanı Mahmut Badem’den bekliyoruz”. 
Editör: Haber Merkezi