HABER:ERKAN DOĞAN
 İzmir Sağlık Müdürlüğü'nün 2016 yılında gerçekleşen Lojman Komisyonu kararlarını incelediklerini belirten Başkan Yıldırım, komisyon kararlarına göre yapılan bazı tahsislerinde Çatı Sendika yöneticileri ve üyelerine yönelik iltimas tanındığını iddia etti. Çatı Sendika temsilcisine, İzmir'de çalışmasına rağmen Yeni Foça'da lojman tahsis edildiğini iddia eden Yıldırım, "Sendika temsilcisi bu kişiye ikameti Yenifoça'da olmadığı halde, o ilçede lojman tahsisi yapılmıştır. Bu kişinin lojmanı hak etmesi için Yenifoça'da oturması gerekiyor. 'Yenifoça'da oturuyorum evim yok' diyerek talepte bulunması lazım. Sendika temsilcisi sağlık çalışanı Hatay Poligon'daki Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde çalışıyor. Şunu soruyorum. Bu sağlık çalışanı her gün Yeni Foça gidiş geliş mi yapıyor ve Yeni Foça'da oturuyor mu?" dedi.
REZERVE LOJMAN ! 
Başkan Yıldırım, İzmir Sağlık Müdürlüğü Lojman Komisyonu'ndan Çatı Sendika yönetiminde yer alan bir sağlık çalışanı için 1 yıl sonrası için rezervasyon yaptırıldığını iddia etti.  Lojman için rezervasyon yapmanın yönetmeliklere uygun olmadığını belirten Yıldırım, "Bu kişiye rezerve edilen bir lojmana, şehir dışından 1 yıl sonra tayin ile gelecek bir sağlık çalışanının da ihtiyacı olabilir" diye konuştu. 
HESAP SORMALIYIZ
Sendika yöneticisi olarak bu konularda hesap sormaları gerektiğinin altını çizen Başkan Yıldırım, "Bizim bunların hesabını sormamız gerekiyor. Biz temsil makamlarıyız. Gerçek anlamda ihtiyacı olanlara verilmesi gerekmektedir. Evi olduğu halde lojmanda oturayım, Evim var yazlık olarak kullanırım mantığını kabul etmiyoruz. Komisyon da Sağlık Sen  üyesinin de olmasına rağmen bu haksız  kararların tekrar gözden geçirilmesi talep ediyoruz. Tüm sendika yöneticilerinde bu şekilde düşünmesini ve Artık Devlet malının deniz olmadığını artık anlamaları gerekiyor " dedi. 

Editör: Haber Merkezi