Bayındır Belediyesi’ne gelen bir ihbar üzerine Bayındır Belediye Başkanı  Ufuk Sesli, ihbar yapılan yere giderek inceleme yaptı. Yapmış olduğu inceleme sonucunda, İlçenin Sarıyurt Mahallesinde yaşayan Mahide Ç.’ nin hayat hikâyesi Başkan Sesli’yi derinden etkiledi.

77 yaşında ve 7 çocuğu olan Mahide Ç., çocuklarının kendisine bakmadığını, sağlıksız ve kötü koşullarda yaşam savaşı verdiğini öğrendi.

Başkan Sesli hemen harekete geçerek Bayındır Devlet Hastanesi sağlık ekipleriyle birlikte Mahide Ç.’ nin yaşadığı eve giderek önce kendisini sağlık kontrolünden geçirdi. Ardından ilçenin Bayındır Devlet Hastanesi Başhekimine ulaşarak kontrollerinin yapılması için hastaneye yatırdı. 

Mahide Ç.’nin sağlığı hakkında son durumu öğrenmek için hastane yetkilileri ile görüşen Başkan Sesli; ilgi ve bakımsızlıktan dolayı çok zayıf durumda olduğunu, iki gün yoğun bakımda tutularak kontrollerinin yapılacağı ve durumunun takip edileceği bilgisini aldı.

Başkan Sesli “Mahide teyzemizi mutlu görmek bizlere dünyaları verdi. Umut ediyorum ki en kısa zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi