HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ülfet Onart Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladıkları Nevruz etkinliklerine Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve okul öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “Baharın gelişinin habercisi, Nevruz Bayram’ımız ülkemize birlik, beraberlik, barış getirsin. Bayındırımız için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduklarını bilerek adımlar atıyoruz. Senelerdir hakkettiği yere gelemeyen Bayındıra çağ atlatıyoruz. Projelerimizin bir kısmı tamamlandı. Gelecek vaat eden projelerimiz ise önümüzdeki aylar da faaliyete girecek ve çalışmalarımız başlayacak. Bu sene 21.kez düzenlenecek olan Uluslararası Çiçek Festivali’nin 2-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli tüm çiçekseverleri bu organizasyona bekliyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından öğrencilerin hazırladıkları halat çekme, çuval yarışı ve kaşıkla yumurta taşıma gibi keyifli oyunlara geçildi.
Programın sonunda Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk Nevruz’un simgesi demir dövdüler ve ateş üzerinde atladılar.



Editör: Haber Merkezi