31 Aralık 2014 günü akşam saatlerinde başlayan özellikle Alankıyı ve Kızılkeçili mahallelerin de etkili olan don afeti sonrasında devam eden olumsuz hava şartları ve kar yağışı sebebiyle Bayındır İlçesine bağlı Kızılkeçili, Sarıyurt, Kızıloba, Alankıyı, Hisarlık, Osmanlar, Balcılar, Çınardibi, Çamlıbel, Dernekli ve Kızılağaç Mahallelerine ait ulaşım yolları kapandı.

Bayındır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 2 grayder, 2 iş makinası ve 2 kamyon ile başlattığı yol açma ve tuzlama çalışmaları sonucunda Kızıloba, Alankıyı, Hisarlık, Balcılar, Çınardibi, Dernekli ve Kızılağaç yolları ulaşıma açıldı.

Halen kapalı olan Kızılkeçili, Sarıyurt, Osmanlar ve Çamlıbel Mahallelerinin yolları için yol açma çalışmaları devam ediyor. Kar mücadelesi Belediye’de oluşturulan kriz masasından Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli tarafından bizzat yönetiliyor.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ekiplerini dondurucu soğukta da yalnız bırakmadı. Devam eden olumsuz hava koşullarına karşı yapılan çalışmaları yerinde takip eden ve çalışmalara bizzat katılan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ekiplerle birlikte zincir takılması gereken greydere zincir taktı. Başkan Sesli “Biz Belediye olarak olumsuz hava koşullarının başladığı 31 Aralık 2014 gününden itibaren tüm imkânlarımızla Bayındır Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm Belediye ekipleri azimle ve fedakârca çalışmalarına devam ediyor. Dün geceden itibaren devam eden yoğun kar yağışı neticesinde kapanan ulaşım yollarının açılması için bugün sabahın erken saatlerinden itibaren yol temizleme ve yol açım çalışmalarımıza ağırlık ve hız vermiş durumdayız. Ulaşım sağlanamayan Mahallelerimizin yollarının en kısa sürede açılması için büyük gayret gösteriyoruz”

Haber: AYŞE AKYÜZ

 

 

 

Editör: Haber Merkezi