23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zafer İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Dilara Bıçaklı, Zabıta Müdürlüğüne kaldırım işgalleri konusunda talimatlar verdi.
Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Sami Keskin, sınıf öğretmeni Osman Çomak, okul arkadaşlarından Efekan Solmaz ve Fatih Durmaz ile birlikte belediyeye gelen Dilara Bıçaklı, öncelikle okulu için taleplerde bulundu.  Ödemiş’teki kaldırım işgalleri konusunda işyeri sahiplerinin daha duyarlı davranması gerektiğini belirten Başkan Bıçaklı, Zabıta Müdürlüğünün bu konudaki denetimlerini artırması konusunda talimatlar verdi. Ödemiş Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Dilara, sokak hayvanlarının bakımı konusunda belediye tarafından açılan hayvan bakımevi için teşekkür etti.
Öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Bekir Keskin, ileride bayan bir belediye başkanı görmek istediğini ifade ederek, “Toplumda kadın ve erkek eşittir. Sizler de ileride kent yönetiminde ya da ülke yönetiminde görev alacaksınız. Hepinizin başarılı olacağınıza inanıyor ve sizlerle gurur duyuyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Atamızı şükranla anıyoruz” dedi.
Ziyaret sonunda Başkan Keskin öğrencilere hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi