Kurban Bayramı ile birlikte tekrardan köy ziyaretlerine başlayan Başkan Duran, bayram sonrasında da köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Duran son olarak Cambazlı, Büyükkemerdere, Küçükkemerdere ve Dallık Köylerini ziyaret etti.

Kurban Bayramında toplam 34 köye ziyaret gerçekleştiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran daha sonra sırasıyla Akçeşehir, Akyurt, Mehmetler, Halkapınar, Başköy, Akmescit, Topalak, Ortaköy, Yemişler, Çukurköy, Toparlar, Musalar, Dağdere, Somak, Dündarlı, Büyükkömürcü, Küçükkömürcü Köylerini ziyaret etti.

Hafta içi Belediye iş ve işlemleri için yoğun mesai harcayan Başkan Duran bu hafta sonunda ise Cambazlı, Büyükkemerdere, Küçükkemerdere, Dallık Köylerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

2019 Mahalli İdareler Seçimi öncesinde köylerin ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sadece seçimden seçime hatırlanmayacağını söylediğini belirten Başkan Duran "Göreve geldiğimizden bu yana sürekli halkımızla iç içe olduk, hal hatır sorup, taleplerini yerinde dinleyip, tespit ettik. Kurban Bayramında 34 köyle başladığımız ziyaretler şu ana kadar toplam 55'e ulaştı. Her fırsat bulduğumuzda ziyaretlerimize devam edeceğiz "dedi.

Editör: Haber Merkezi