Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, basın mensupları ile Saray Kafe’de kahvaltıda buluştu. Burada düzenlenen kahvaltılı toplantıya İlçe Başkanı Halil Demir'in yanı sıra, tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı Hazım Bostan ve Ödemiş'te görev yapan basın mensupları katıldı.

Başkan Halil Demir, AK Parti aylık basın toplantısının ilkini yaptığı kahvaltıda,  geçtiğimiz günlerde Ankara ziyaretiyle ilgili bir değerlendirmelerde bulundu.

Ödemiş için sürpriz çalışmalarımız olacak

Bundan sonraki dönemlerde her ay basın mensuplarıyla bir araya geleceklerini belirten Başkan Demir, katılımları için basın mensuplarına teşekkür etti. Demir, “ Bundan sonra basın mensubu arkadaşlarımızla her ay bir araya geleceğiz. Ödemiş’in sorunlarıyla ilgili ve ilçemiz ile ilgili çalışmaları değerlendirmede bulunarak görüş alışverişinde bulunacağız.

Ak Parti İlçe kongremizin ardından, Ankara’ya giderek bir dizi görüşmelerde bulunduk. Bu görüşmelerimizde ilçemizde Açıköğretim Fakültesi sınavlarının Ödemiş’te yapılması için bir dizi girişimlerde bulunarak sınavların önümüzdeki sene Ödemiş’te yapılacağını "ifade etti.

Başkan Demir açıklamasında, "Bunun yanında sürpriz olarak önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek projelerimiz olacak. Devam eden hastane inşaatının yanında, duble yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında, Kiraz-Ödemiş arasına ve Ödemiş tren yolunun yapılmasına ilişkin istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili açıklamalarda bulunacağız. Bu çalışmayla ilgili olarak bir demiryolu komisyonu oluşturarak, demiryolu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yeni Başkandan Hadim ve Badem’e teşekkür

Toplantının ardından basın mensuplarıyla bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulunan Başkan Demir, bir önceki Başkan Ali Hadim ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e kendisine çalışmalarında destek olduğu için teşekkür etti.

Demir, “Ben koltuğu Başkanım Ali Hadim’den devir aldım. Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nı Ali Hadim’in bırakmış olduğu çizgiden daha üst seviyelere çıkarmak için ekibimle birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Mahmut Badem’e vermiş olduğu destekten ve katkıdan dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim.”


 Haber: Nazif Harupçu- Ayşe Akyüz

Editör: Haber Merkezi