HABER:DİLEK AYVALI
Birçok ödülün dağıtıldığı törende Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e “Onur Ödülü” verildi. “Bu ödülü en güzel köşemde sergileyeceğim” diyen Başkan Çiçek ödülünü İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala’nın elinden aldı.


Sporsuz bir hayat sürdürmedim

Ödül töreninde bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek şunları söyledi “Sporu yaşamımın hiçbir döneminde hayatımdan çıkarmadım. Basketbol ve voleybol branşlarında profesyonel sporcu olarak forma giydim. Kısa bir dönem futbol da oynadım. Ben matematik öğretmeniyim ama çoğu insan beni beden eğitimi öğretmeni zanneder çünkü dediğim gibi ben sporsuz bir hayat sürmedim. Belediye başkanlığında 3. dönemim, futbol , basketbol, voleybol, tenis, briç , atletizm hemen hemen her branşta takımlarımız var. İnanın oyuncularımızın üzerine titriyoruz

Futbol takımımız 3.ligde alt yapıda 200’e yakın öğrencimiz var ve hepsi çok değerli antrenörler tarafından yetiştiriliyor . Tire bir çok spor dalında milli takım düzeyinde oyuncular yetiştirmiş bir şehirdir, göreceksiniz alt yapıdaki oyuncularımız Türk Sporu’na ilerde büyük hizmet vereceklerdir.

Tiremizin yeni stadı maksimum 1.5 aya kadar bitiyor. Aziz Başkanımız ile birlikte ilçemize çok güzel bir stat kazandırdık. Yüzde 75’ini Büyükşehir yüzde 25’ini biz karşılıyoruz, maliyeti 60 Milyon TL. Bu stadımız sadece Takımımız Tire 1922’nin değil tüm İzmirli takımlarımızın hizmetindedir, kapımız her zaman açıktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi