Haber: Dilek Ayvalı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tire Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen derste öğrencilere, öğretmenleri Şükran Terzioğlu ve Reyhan Eke eşlik etti. Soru cevap şeklinde gerçekleşen derste, kendisi de emekli öğretmen olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek öğrencilerle yakından ilgilendi. Belediyenin yaptığı faaliyetlerden bahseden Başkan Çiçek öğrencilerin isteklerinin de yerine getirilmesi için personeline not aldırdı.
Başkan Çiçek konuşmasında ‘’Belediyecilik, okulu olmayan bir meslektir ve ancak sevgi ve aşkla, yaşadığınız yeri sahiplenerek, sorumluluk bilinciyle yapılır. Ben 30 yıl öğretmenlik yaptım. Sonra bizlere gelen davet üzerine belediye başkanlığına aday oldum. Bu 3. dönemim ve hiçbir zaman o bizden, bu bizden değil diye ayrım yapmadan hizmet ettim. Sizler bizlerin, geleceğimizin teminatısınız. İleride sizlerin arasından yöneticiler de çıkacaktır. Tek yapmanız gereken, adaletli olmanızdır. Yaşadığınız mahalleyi, şehri ve insanları sevin ve bu ülkeye güzel şeyler katmak için kendinizi yetiştirin" dedi.
Öğrenciler Başkan Çiçek'ten, sokak hayvanlarına eziyet edenlerin cezalandırılmasını, kimsesiz ve muhtaç insanlara sağlık hizmetleri konusunda daha çok çalışılmasını ve parklara daha fazla oyuncak konulmasını istediler. Başkan Çiçek de sağlık hizmeti konusunda belediyenin ücretsiz hizmet veren bir revirinin bulunduğunu anlatarak öğrencilerin taleplerini dikkate aldıklarını çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi