Başkan Çiçek’e incelemeler sırasında Eyüpoğlu İnşaat firmasının sahibi Halil Davut ve Şantiye Şefi Abdullah Özay eşlik etti. Şantiye Şefi Abdullah Özay, Başkan Çiçek’i inşaatın durumu ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek alışveriş ve iş merkezinin inşaatının tamamlanmasının ardından çarşının da hareketleneceğini ifade ederek ‘’İlçemizde yerleşim yerleri ve dükkânlar artık aşağılara (İzmir yönü) doğru gidiyor. İnsanımız Salı Pazarları haricinde bu bölgeye fazla uğramıyor. Alışveriş ve iş merkezinin tamamlaması ile çarşımız tekrardan insanlarımız için tercih edilir noktaya gelecek. Yaptığımız ihaleyle dükkânların yarısı bizim, yarısı da ihaleyi alan firmanın. Bizler belediyemizin menfaatleri doğrultusunda elimizdeki dükkânları kullanacağız. İlk hedefimiz bu dükkânları kiraya vererek buradan kira geliri idare etmek. Borçlarımıza yapılan kesintilerin yüzde kırkta olması bizleri haliyle zorluyor. Biz de belediye olarak kendimize yeni gelir getirici kaynaklar bulmalıyız. Bu proje bunlardan biri, çok yakın zamanda da şehrin farklı iki noktasında turizm amaçlı projelerimizi hayata geçireceğiz’’ dedi.
İnşaatta incelemelerini tamamlayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek çalışan işçileri de unutmadı. Bir süre işçilerle sohbet eden Başkan Çiçek daha sonra iş merkezi inşaatından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi