Geçtiğimiz yıl çıkan yangın sonrası hasar gören kasalama alanı yeniden yapılarak; üstü kapatılıyor. Yazlık Düğün Salonu ile ilgili çalışmalarda ise son aşamaya gelindi.
Selçuk’ta devam eden projelerle ilgili bir açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Yeni hal binasında kasaların konulduğu alanlarla geçtiğimiz yıl bir yangın çıkmıştı. Bu sezona yetişecek şekilde planladık. Bunun yanı sıra bu yaza yetiştirmek istediğimiz işlerden bir tanesi de yazlık düğün salonumuz da 1 Haziran tarihinde itibaren hizmete açılacak. Bu yaz burada gönül rahatlığıyla düğün yapılabilecek. Şu anda da son çalışmaların incelemesini yapıyoruz. Selçuk çok güzel bir mekan daha kazanıyor. Gerçekten Selçuklu vatandaşlarımızın ihtiyacı adına önemli bir kazanım olacak” dedi.
Selçuk Belediyesi tarafından İzmir- Aydın Karayolu üzerinde 4000 metrekarelik belediye hizmet alanında yapılacak olan açık düğün salonu 750 – 1000 kişilik bir kapasite ile hizmet verecek. Bir büfe, gelin odası, nikah odası da Selçuk Belediyesi Yazlık Düğün Salonu içerisinde yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi