HABER: NAZİF HARUPÇU


İzmir Süper Amatör Lig Play Off Grubu’nu lider bitiren Ödemiş Belediyespor, Çarşamba günü Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e yükselebilmek için, Atatürk stadında Yeşilova spor ile karşılaşma yapacak.

Çarşamba günü saat 16.00’da İzmir Atatürk stadyumunda yapılacak karşılaşma için Ödemiş Belediye spor taraftarlarını İzmir’e otobüslerle taşıyacak. Çarşamba günü saat 13.00’de taraftarlar otobüslerle İzmir’e hareket edecek.Son antrenmanını Pazartesi günü saat 16.30’da Ödemiş Belediye spor tesislerinde yapan futbolcular, son hazırlıklarını da hocaları ve yöneticiler eşliğinde tamamladılar.

Antrenman sonrası Futbolcularla bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem futbolculara başarılar diledi.

Takımın galip gelmesi için söz alan Başkan Badem şunları söyledi, “Ödemiş Belediye spor Başkanımız Halil Güler ve yöneticilerimiz, hocalarımız güzel bir çalışmada hep yanınızda yer aldı. Çarşamba günü yükselme grubunda şampiyonluğu oynayacaksınız. Şimdiden sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bugüne kadar birlikte geldik. Son virajdayız. Herkes herhalde üzerine düşeni yapacaktır. Başarı bekliyoruz.  Benim devamlı söylediğim bir söz var. “Şıh uçmaz müritler uçurur” diye. Müritler sizlersiniz, Ben Şıh değilim. Şıh ise Ödemiş Belediye spor kulübü. Siz galibiyetinizle Ödemiş Belediye sporu uçuracaksınız. Ödemişliler sizin başarınızı bekliyorlar.

Çarşamba için kendimize güveniyor muyuz? Hazır mıyız? Bir sıkıntımız yok. Ödemişli sizi Çarşamba akşamı davul zurna ile karşılamaya hazır.

Sizin de bunun gereğini yapacağınıza inanıyoruz. Ondan sonra Ödemiş’te gereğini yapacaktır ”dedi.

Editör: Haber Merkezi