BADEM, “99 MAHALLEYE HİZMET İÇİN BORÇLANDIK”

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş’in 99 mahalle muhtarıyla Ödemiş Kültür Merkezi ve Nikâh salonunda akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Ak Parti İzmir Milletvekilli Mahmut Atilla Kaya konuk olarak katıldı.

SAVURAN, “MUHTARLIK 187 YILLIK BİR KURUMDUR”

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran muhtarlığın 187 yıldır devam eden bir kurum olduğunu belirterek şunları kaydetti.

 “ Muhtarlık 2.Mahmut döneminde başlayıp 187 yıldır devam eden bir müessesedir. Cumhurbaşkanımız son muhtarlar toplantısında 19 Ekim’in her yıl bundan sonra “Muhtarlar Günü” olarak kutlanacağını belirtmişti. Muhtarların partisi yoktur. Muhtarlar siyasetçide değildir. Muhtarlar vatandaşların sorunlarını iletmek için her kapıyı açacak anahtardır.19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bizleri buraya davet eden ve bizlerden hiçbir zaman yalnız bırakmayan her konuda destek olan başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

BADEM PROJELERİNİ MUHTARLARA AKTARDI

Savuran’dan sonra bir konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Ödemiş’in 99 mahallesine hizmet için borçlanmaya gittiklerini belirterek şöyle konuştu ; “Geçtiğimiz günlerde belediye meclisimizden geçirdiğimiz 41 milyon maliyetli 40 milyonlarda kalacağını bir borçlanmayla 99 mahallemizde hizmet etmek için borçlanmaya gittik. Borçlanmak için belediye meclisine gittik. İhtiyaç sahibi merkeze uzak olan üç eylül mahallemize bir düğün salonu yapacağız dedik. Benden önceki belediye başkanımız Mehmet Bey, bende sonraki belediye başkanı arkadaşımız sağ olsunlar bu konuda çalışma yaptılar. Bizde düğün salonu olacak bu yeri kamulaştırdık. Önümüzdeki günlerde burada bir düğün salonunu hayata geçireceğiz. Türkmen mahallesinde bir macera parkı projesi yaptık. Projeler arasında kırkoluk pazaryeri düzenlemesi, Fuar alanın üzerinin kapatılması, Kadınlar lokali bulunuyor.”

KAYA, “DEVLETİN TOPUYLA TÜFEĞİYLE DEVLETİ YIKMAYA ÇALIŞTILAR”

 Muhtarlarla düzenlenen toplantıya katılan Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Attila Kaya 15 Temmuz’da dış güçlerin içerideki güçlerle Türkiye’yi vurmaya çalıştığına dikkat çekti. Kaya    ; “Son günlerde ülke olarak zor günler geçirdik. Sürekli etrafımızdan bizleri vurmaya çalıştılar. Dış güçler içerideki güçlerle bizi vurmaya çalıştılar. Devletin topuyla tüfeğiyle devleti yıkmaya çalıştılar. O akşam hepimiz şehit olmak için sokaklara döküldük” dedi.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi