HABER:YÜKSEL BALCI
 Saat 10.00’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Badem, bir yıl içerisinde merkezde ve köy halinden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları tek tek basına tanıtarak çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Badem, basın mensuplarıyla önce  Enstitü caddesinde açılan “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri “  Kurs Merkezinde eğitim gören Özel çocukları ve ailelerini ziyaret ederek kurs çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Basın mensuplarını evinde ağırladı çay ikram etti

Başkan Badem, eşi Nevin Badem ile birlikte basın mensuplarını evinde ağırlayarak evine bağlattığı  doğalgaz tanıtımını yaptı. Bu arada başkanın eşi Nevin hanım, doğalgaz ocağında basın mensuplarına kahve pişirerek doğalgazın önemini en canlı şekilde sergiledi.

Başkan  Badem ve basın mensupları daha sonra , Ödemiş’in Yolüstü  Mahallesinde Ödemiş Belediyesinin evde sağlık hizmetleri ekiplerinin çalışmalarını yerinde gördüler.

Ödemiş Belediyesi ve Spor Toto işbirliği ile çalışmaları süren Kızılcıavlu ,  Alaşarlı ile Ertuğrul, Türkönü, Kurcuova  mahalleleri tarafından ortak kullanılacak olan çim halı saha tesisleri gezildi. Başkan Badem, tesislerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakçı mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Badem, beraberindekiler Ödemiş Organize Sanayi Bölgesine geçerek yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgilendirdi.

Başkan Badem ve basın mensupları  daha sonra  Birgi Taşpazarı  Mahallesine  geçerek devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Buradan, Ödemiş Gölcük mahallesine geçen Badem basın mensuplarına yapımı tamamlanan Gölcük Rıhtımında reaksiyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi