HABER: YÜKSEL BALCI


Ödemiş Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projelerinden Saraçoğlu Konutları, belediye eski başkanı Bekir Keskin tarafından,  Emmioğlu Mahallesinde yapılarak, 72 daire kura ile hak sahiplerine verilmişti.

Sosyal konutların devam çalışması yeni başkan Mahmut Badem tarafından devam ediliyor. 11 bloktan oluşan inşaatın 5 bloğu tamamlandı, 2 sinin yapımı devam ediyor. Yapımı devam eden 2 bloktan 40 daire Eylül’de sahiplerini bulacak.  Bu dairelerin 4 ü kat karşılığı verilirken, 24 ünün satışı yapıldı, 12 daire müşteri bekliyor. 

89 ve 99 metrekareden oluşan dairelerin küçükleri ne,68.900 TL, büyükleri ise, 77.400 TL kıymet biçildi.  Eylül ayında biten 40 dairelerin hak sahiplerine teslim edileceği ve arkasından 40 daire daha yapılacağı Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından basın toplantısıyla açıklandı.

Badem, “ sosyal konutlarımızın yapımı hızla devam etmektedir. 17 kişilik bir ekip çalışmaları sürdürüyor, ileriki günlerde ekip sayısı daha da artırılacaktır.   Kabası devam eden konutların bir yananda iç çalışmaları sürüyor.   Biten 40 dairenin sahipleri, 15 Eylül’de yeni evlerine taşınmış olacaklardır. Dar gelirli vatandaşlarımıza uygun koşullarda konut sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  89 ve 99 metrekareden oluşan konutların küçükleri 68.900 TL den, büyükleri 77.400TL den satılmıştır. Eylülde teslim edilecek dairelerin hemen yanına, 12 dairelik bir blokun temellerini de atarak dar gelirli hemşerilerimizi konut sahibi yapacağız. İstimlak çalışmalarından sonra,   yeni bloklarla Saraçoğlu sosyal konutları daha da geniş alana yayılacaktır.” 

Editör: Haber Merkezi