HABER: AYŞE AKYÜZ 


        26.Vergi Haftası nedeniyle Ödemiş’in Radyo Remix sahibi Rasih Bozulu ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hatice Çavdar ve Radyo Remix sevilen sesi Yasemin Akarsu ile birlikte Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner’i makamında ziyarette bulunarak 26.vergi haftasını kutladılar. Cihaner’e çiçek takdiminde bulunan yerel basın mensuplarına teşekkür eden Cihaner ilk kez basın mensuplarının vergi haftasını kutlamak için geldiklerini belirtti.

Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner “Vergi haftamızı kutlamak için ilk kez basın mensupları konuğumuz oluyor. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerin dolayı çok teşekkür ediyorum. Sevgili basın mensuplarımız her daim yanımızda oluyorlar .”

26.vergi haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Radyo Remix Sahibi Rasih Bozulu “Vergi dairesi müdürümüz Hamza beyi ve çalışanlarının 26. Vergi Haftasını kutluyorum. Kendilerine nice başarılı görevler diliyorum. Vergi’nin ülkemizin gelişmesi için çok önemli olduğunu düşüyorum. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın daha hassas olmaları gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi