HABER: NAZİF HARUPÇU


Geçtiğimiz aylarda İzmir’de Başbakanlık ofisinin açılacağı müjdesini veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir mitingi sonrası Merkez Bankası binasında hizmete giren ofisin açılışına gerçekleştirdi.

Vatandaşların Başbakanlık ve Bakanlıklarla olan hizmetlerinin bundan öyle İzmir’e taşındığını ifade eden Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican,

“Artık İzmir’de Başbakanlık binamız var. Vatandaşlarımız bundan böyle hangi sorunları varsa onları iletmek için Ankara’ya gitmeyecek. Başbakanlık ve Bakanlıklarımızı İzmir’e taşıdık. Vatandaşlarımızın devletle ilgili sorunlarının çözüm merkezi bundan böyle bu ofisimiz olacak.

Bakanlar Kurulu toplantısı da zaman zaman İzmir’de olacak

Başbakanımız ayda en az iki kez gelecek. Önemli toplantılar İzmir'de yapılacak. Yabancı devlet adamları ağırlanacak, ikili anlaşmalar bu binada imzalanacak. Bakanlar Kurulu da zaman zaman burada toplanacak. Bu çok önemli. Bakanlar İzmir'in sorunlarını anında masaya yatıracaklar. Bürokratik engellerin çoğundan kurtulacağız. Belediye başkanları önemli projelerini Ankara'ya gitmeden buradan iletecekler. Burada vatandaşlarımız doğrudan başvuru yapabilecek” dedi. 

Editör: Haber Merkezi