14 Ekim Cuma günü gerçekleşen program kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki bakanlar miting sonrası Ödemiş Belediyesi’ni ziyaret etti. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, kent yatırımları için taleplerin bulunduğu dosyayı Başbakana iletti. 

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı kentimizi ağırlamaktan onur duyduk. Milli tarım projesini tarım kenti olan Ödemiş’ten açıklaması bizim için çok önemliydi.  Çiftçimizi yakından ilgilendiren bu açıklamaların ve projenin hayırlı olmasını diliyorum. Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın bölgemiz yatırımları ve projelerimize göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizin gelişimi için önemli olan projelerle ilgili hazırladığımız talep dosyamızı kendilerine ilettik” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Başbakan ile birlikte kentte gelen ve belediyeyi ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e bakanlıkları nezdinde hazırladığı talep dosyalarını iletti. 

Başbakana yağlı boya tablo, eşine iğne oyası

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Başbakan Binali Yıldırım’ın puşili bir fotoğrafından hazırlanan yağlı boya tabloyu takdim etti. Başkan eşi Nevin Badem, Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a Ödemiş ipeğinden yapılmış iğne oyalı masa örtüsü hediye etti.

Editör: Haber Merkezi