Haber: Dilek Ayvalı

Tire Kurtuluş Ortaokulu Müdürlüğüne atanan Tire Halk Eğitimi Merkezi Eski Müdürü Turhan Eke, Tire’deki yerel ve ulusal basın mensuplarına plaket vererek ödüllendirdi.

2010 yılında atanarak görevlendirildiği Tire Halk Eğitimi Merkezinde önemli ve kalıcı hizmetlere adını yazdıran Turhan Eke, Tire Kurtuluş Ortaokulu Öğretmenleri ile 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya geldi.

Tire Öğretmenevinde düzenlenen öğle yemeğinde Tire’de görev yapan; Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Nadir Uysal, Anadolu Ajansı Muhabiri Dilek Ayvalı, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Şaşmaz ve HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, HaberTire Gazetesi Haber Koordinatörü Ergün Çelik’e Tire Halk Eğitimi Merkezi Eski Müdürü Turhan Eke tarafından plaket verildi.

BASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZLA HEP İÇ İÇEYDİK

Turhan Eke plaket takdiminin ardından yaptığı konuşmada, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kullanıyor. Ne mutlu ki büyük önderin, “Öğretmenler Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı hür irfanı hür nesiller ister” sözüne paralel olarak bu anlayışta öğrenciler yetiştiren çok önemli bir ekiple beraberim. Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Tire Halk Eğitiminde görev yaptığım süre içinde, yerel ve ulusal basındaki arkadaşlarımızla hep iç içeydik. Çalışmaların kamuoyuna sunulması bilgilendirilmesi yine apayrı bir görev ve de çok kutsal. Bunun da eğitimci olarak farkındayız. Görev yaptığım süredeki katkılarından dolayı basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi