HABER: NAZİF HARUPÇU


İzmir Süper Amatör Lig Play Off grubunu lider bitiren Ödemiş Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e yükselebilmek için baraj maçını İzmir’de Çarşamba günü Atatürk stadında Yeşilova spor ile oynayacak.

1995 yılından beri karşıya gelecek iki ekibin arasında ise toplam 41 maç oynanmış ve İki ekip ilk kez 1970-1971 sezonunda Türkiye 3. Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelmişti. Bu iddialı iki takım 20 yıl aradan sonra BAL liginde yükselmek için kıyasıya mücadele edecek.

Cuma günü öğleden önce Ödemiş Belediye spor sabah antrenmanının ardından takımı desteklemek amacıyla, Ödemiş Anadolu Lisesi Müdürü

Erdal Görken ve okul öğrencileri bir tepsi baklava alarak tesislere gittiler. Takımla bir araya gelen Anadolu Lisesi öğrencileri önce takım kaptanı Yüksel Babayiğit’e ardından sporculara baklava ikramında bulundular.

Ve öğrenciler Ödemiş Belediye spor için de tezahüratta bulundular.

Takım Kaptanı Yüksel Babayiğit şunları söyledi, “Bu maç bizim için çok önemli. Hocalarımızla çok iyi hazırlandık. Hocalarımız, gençlerimiz, kulüp yöneticilerimiz bize çok iyi moral verdiler. Allahın izniyle bu maçı alacağız. Başka çaremiz yok. Biz yeneceğimize inandık. "dedi.

Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Görken, "Biz okul olarak destek vermek istiyoruz. Gerek antrenmanlarında ve gerekse Çarşamba günkü maçta yanlarında olmak için geldik ve Sporcularımıza başarılar diliyoruz. Ödemiş Belediye spor Ödemiş'in gururu" şeklinde konuştu.

Ödemiş Toplum Destekli Büro amirliği polisleri Mehmet Kabakoz ve Erkan Gençay, "Ödemiş sporumuzun yükselmesi ve onların galip gelmesi için destek olmaya geldik. Ödemiş Belediye spor bizim kalbimiz, sevgimiz herşeyimiz, başarılar diliyoruz" dedi.

Polis memuru Mehmet Kabakoz'da konuşmasında, "Ödemiş Emniyet Müdürlüğü olarak, Çarşamba günü yapılacak karşılaşma için başarılar dilemeye geldik. Bende eski Ödemiş sporlu futbolcu olarak bundan 20 yıl önce bu takımda top koşturdum. Gönlüm her zaman Ödemiş Belediye sporda. İnşallah çarşamba günü BAL ligine çıkacağız. Hocama ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ödemiş Belediye spor antrenörü Yılmaz Ceyhan, "Hedefimiz Yeşilova karşılaşmasında iyi bir oyun çıkartarak BAL ligine çıkmak" diye düşüncelerini ifade etti.

Sporcularda Kanka polis ile sohbet ettiler.

22 Nisan Çarşamba günü oynanacak baraj maçı ile birlikte iki ekip amatör liglerde bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Zorlu karşılaşmanın galibi gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de İzmir’i temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi