Yıldırım, İzmir programının ardından Ödemiş’te düzenlenecek mitingde tarım ve hayvancılık desteklerini açıklayacak.

Yıldırım, sabah İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesinde akademik yıl açılışına katılacak. Yıldırım burada öğrencilere ilk dersi verecek. Göztepe Standının tanıtımını yapacak olan Yıldırım ardından Ödemiş’e geçerek Hükümet Konağı önünde düzenlenecek mitingde vatandaşlara seslenecek.

Yaşanan süt krizinin çözülmesi için Süt Birliği Başkanı Halil Deveci ile birlikte Ankara’ya giden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem bu sıkıntıların çözülmesi için görüşmelerde bulunmuştu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın bu konuda havza için vereceği müjdeler merak konusu.

Ödemiş’te Başbakan Yıldırım’ı ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem,  “ Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım biz Ödemişliler için ayrı bir yeri var. Kendisi bakanlığı dönemin de Ödemiş’e yapılacak olan yatırımlar konusunda hep yanımızda oldu.  Başbakan olarak ilk geleceği Ödemiş’te yine müjdeli haberler verecek.  24 Nisan 2016 da Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından Doğalgaz Çelik Boru Hattının ilk kaynağı atılmıştı. Doğalgazın  Ekim ayı içerisinde verileceğini söylemiştik.  Cumartesi günü Abone olan ve evlerine hat döşeyen hanelere doğalgaz verilmeye başlanacak.”

Editör: Haber Merkezi