Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir ziyaretleri kapsamında Ödemiş’teki programlara katıldı. Ödemiş Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Bekir Pakdemirli; “Ne derdiniz, ne sıkıntınız varsa imkanlar dahilinde çözmeye çalışacağız. 2014 seçim çalışmalarında da Başkanımız Mahmut Badem ile burada birlikte çalıştık. Rahmetli babamda bizlerle birlikteydi. Mahmut Başkanımızın çalışmalarında destek olduk ve bundan sonrada hep yanında olacağız. Baba dostumu size emanet ediyorum” dedi.

Başkan Mahmut Badem; “Yüce Allah’ın lütfettiği topraklardayız. AK Parti’nin kurulmasından sonra 2004 yılında  AK Partili ilk belediye başkanlığı bize nasip oldu. 2009 yılında  kaybetmiştik fakat 2014 yılında yine bize nasip oldu. 2009 da seçim kaybettiğimde sütün fiyatı 37 kuruştu. Sokakta inek gezdirerek beni kesmeyin pankartı asılmış, algı yönetimi yapılmıştı. Seçim sonrasında da sütün fiyatı yeniden 60-65 kuruşa çıktı. Aynı algı yönetimi bu seçimde patates ve soğan için yapıldı. Sayın bakanımızın bu topraklarda ağırlamanın insanlarımıza mesajı buradan vermesinin mutluğu içindeyiz. Bakanımızın belirttiği gibi, rahmetli Bakanımız merhum Ekrem Pakdemirli ilk olarak üniversitede hocamdı. Daha sonra Telefon Müdürü olduğum dönemde Manisa birçok çalışmada birlikte yer aldık. Nur içinde yatsın. Kentim adına, Küçükmenderes Havzası  adına yeni kabinede yer alan Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye çok teşekkür ederim “dedi.

Başkan Mahmut Badem, Bakan Bekir Pakdemirli’ye isminin baş harflerinin işlenmiş olduğu ipek mendil, kozadan yapılmış fular ve tel kırma işlemeli tepsi hediye etti.





Editör: Haber Merkezi