HABER: BAŞAR UÇAR

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu, küçükler kız ve erkek kategorilerinde İzmir ilini Türkiye Badminton Şampiyonası’nda temsil edecek. Küçük erkeklerde şampiyon olan 50. Yıl Ortaokulu küçük kızlarda da ikinci olup ilçenin adını duyurdu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında İzmir’de düzenlenen küçükler badminton müsabakalarına katılan Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu fırtına gibi esti. Küçük erkeklerde takım olarak tüm maçlarını kazanan Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu, Buca Afetevleri Spor Salonu’nda birinci olarak kürsüye çıktı, ilçeye kupa getirdi. 50. Yıl Ortaokulu’nun küçük kızlar takımı da İzmir ikincisi olarak Türkiye Şampiyonası vizesi aldı.

İzmir’i temsil edecekler

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu önümüzdeki günlerde hem kızlar hem de erkeklerde Türkiye Badminton Şampiyonası’nda İzmir’i temsil edecek. Ödemişli öğrencilerin Türkiye Şampiyonası’nda ter dökecekleri il ve karşılaşacakları rakipler ilerleyen günlerde açıklanacak.

Türkiye Şampiyonası’na da en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden beden eğitimi öğretmeni Haşim Demir ildeki başarılarından dolayı öğrencileriyle gurur duyduğunu başarılarının çok çalışmaktan geçtiğini söyledi. Demir, 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Hasan Boyraz ve okul yönetimine de katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ödemişli kulüpler de sahiplenmeli

İzmir’i temsil edecek ekiplerin çalıştırıcılarından beden eğitimi öğretmeni Hasan Nokta da Ödemiş badminton ailesi olarak çok çalıştıklarını başarılarında zafer ilkokulu öğretmenleri İsa Türk ve Çetin Altan Özvan'ın da çok katkısı olduğunu ifade etti. Hedeflerinin Milli Takım’a sporcu kazandırmak olduğunu kaydeden Nokta, Ödemiş’te kulüplerin badmintonu sahiplenmesi halinde çok daha güzel başarıların gelebileceği sözlerine ekledi.

Ödemiş’in şampiyon öğrencileri

İzmir Şampiyonu olan 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler badminton takımı İrfan Efe Çetin Mesut Efe Şentürk, Sadık Kıvrak, Sadettin Helvacı, Cuma Önder Burç, Baran Biçerer ve Furkan Karlıoğlu’dan oluştu. İzmir ikincisi olan 50. Yıl Ortaokulu küçük kızlar badminton takımında da Fatma Nur Can, Türkan Demir, Ceren Dalcılar ve Melca Tel yer alıyor.

 

Editör: Haber Merkezi