Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Mahalleler Yarışıyor Projesi’ Bademli Halı Saha Tesislerinde düzenlenen Perşembe günü başlayan Bademli Halı Saha Futbol Turnuvası, zevkli ve çekişmeli geçti. Turnuva Cumartesi günü final maçlarının oynanmasının ardından son bulurken oynan maçlarda kupalar sahiplerini buldu.

Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğünün etkinlik ve faaliyetlerinden faydalanmalarının amaç edinildiği turnuvaya çevreden 12 mahalle katıldı.

Yapılan turnuva sonucunda Ovakent Cumhuriyet Spor birinci, Ovakent Kooperatif Spor ikinci ve Bıçakçı Spor ise üçüncü oldu.

Birinci olan takıma kupa ve madalyalarını İlçe Müdürü Cafer Cebeci, ikinci olan takıma Bademli Belediyesi Eski Belediye Başkanlarından Selahattin KUNDAK, üçüncü olan takıma Bademli Mahallesi Muhtarı Ahmet BAŞ tarafından takdim edildi. Turnuvanın yapılmasında büyük emeği harcayan Bademli Merkez Cami Müezzini Mustafa Demir’e İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket, Bademli Pazaryeri İmamı Ali Satılmış tarafından verildi.

Projemiz amacına ulaşmıştır

Proje ve Turnuva ile ilgili bilgi veren İlçe Müdürü Cafer Cebeci “Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak “Mahalleler Yarışıyor Projesi “  ile gençlerimizin yarışma havası içerisinde birlikte olmalarını sağlamak ve aynı zamanda boş vakitlerini değerlendirme imkânı oluşturmak için yürütülmeye çalışılmaktadır. Bu etkinlikler sayesinde gençler farklı mahallelerden gelen gençlerle tanışarak yeni arkadaşlar edinmektedir. Turnuvaya olan gerek katılım ve gerekse izleyici olarak ilginin fazla olması projenin amacına ulaştığını göstermektedir.”

“Etkinliklerimiz yeni mahalleler devam edecek”

“Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün bu turnuvadan sonraki amacı, yine çevre mahalleler arasında etkinlikler düzenlemek ve böylece İlçe Müdürlüğünün faaliyet ve etkinliklerinden çevre mahallelerin faydalanmaları sağlamaktır. Daha sonra İlçe Merkezinde bütün mahallelerin katılımı ile daha kapsamlı bir mahalleler arası etkinlik yapmaktır. Mahalleler Yarışıyor Projesi” kapsamında düzenlenen Bademli Halı Saha Futbol Turnuvasında İlçe Müdürlüğümüze her türlü yardımda bulunan Ödemiş Kaymakamlığına, desteklerinden dolayı Ödemiş Belediye Başkanlığına, misafirperverliğinden dolayı Bademli Mahallesi Muhtarlığına, yarışmamıza katılımından dolayı bütün mahallelerimize ve izleyicilerimize, aynı zamanda yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” 

 HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi