Badem, “Türk milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Zafer Bayramımızın 93.yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.  

30 Ağustos Zaferi, Yüce Türk Milleti'nin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, o yokluk ve yoksulluk döneminde eşine dünyanın hiçbir yerinde rastlanmayacak bir mücadelenin sonucunda hiçbir ülkenin esareti altında yaşamayacağını göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi; bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmamış esaret altındaki birçok ulusa da örnek olmuştur. Bu zafer,
ülkemizin geleceği için binlerce şehidimizin birlik beraberlik içinde özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza kadar yakmasıdır.
Zaferin yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.
 
Bu zaferi kazanan şanlı kurtarıcılarımızın mirasçıları olarak bağımsız, özgür ve çağdaş bir ülke olabilmek yolunda verilen büyük taarruz zaferimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Aynı bilinçle, ulusal değerlerimizin yol göstericiliğinde huzurlu, mutlu yarınlara hazırlanacağız.
Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

 

Editör: Haber Merkezi