HABER: DİLEK AYVALI


Tire’nin Kaplam mahallesinde tarım makinesi ile çalışırken bacağını makineye kaptıran çiftçinin bacağı koptu. Çiftçi gelen ambulans helikopter ile İzmir’e sevk edildi.

Tire’nin Kaplan (köyü) mahallesinde, Cumartesi günü öğlen saatlerinde meydana gelen iş kazasında köy sakini Tuncay Kılıç (49) isimli vatandaş, tarlasında çalışırken bacağını tarım makinesine kaptırdı. Bir anlık dalgınlığın sebep olduğu kazada bacağı kopan talihsiz adam, iddiaya göre olay sırasında bahçesinde yalnızdı, bağırarak sesini evine duyurabildi.

Olayı duyan eşi ve çocuğu çevreden yardım istedi. Bölgeye ambulans ve AKS ekibi yönlendirildi. AKS ekibi, çiftçinin tarım makinesine sıkışan ayağını büyük bir çabanın ardından çıkardı. Talihsiz adam, ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada durumu görülen ve İzmir’de müdahale edilmesi gerektiği görülen kazazede için acil koduyla ambulans helikopter çağrıldı.

Kısa sürede Tire’ye gelen Hastanenin pistine iniş yapan ambulans helikoptere bindirilen Tuncay Kılıç, içi buzla dolu kutuya konulan, kopuk bacağı İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere havalandı. Talihsiz kazazedenin gözü yaşlı ailesi ise kara yolu ile İzmir’e gitmek üzere hastaneden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi