HABER: GAMZE ONAN

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerini dolaşarak yol üzerinde bulunan mahallelerde kahvelerdeki vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinledi. 

Kocaoğlu Ödemiş Benzinlik Mevkiinde CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve partililer tarafından karşılandı. İlk olarak Seyrekli Mahallesi’nde devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin su kuyularını yerinde inceledi. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından İZSU için tadilatı yapılmakta olan THK binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Kocaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Kurucaova Mahallesi’ne uğrayarak vatandaşlardan sorunları dinledi.

Beydağ İlçesi’ne geçen Kocaoğlu, ilçe girişinde Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ve Partililer tarafından karşılandı. Belediye de muhtarlarla görüşen Kocaoğlu Beydağ Barajı Kır Lokantası’nda yenilen öğle yemeğinden sonra, Karaoba, Kurudere, Yeniköy mahallelerine uğrayarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Kiraz’ın Haliller ve İğdeli Mahallelerini dolaşan Kocaoğlu halkın sorunlarını dinleyip notlar alarak İzmir’e döndü.

Aziz Kocaoğlu yaptığı konuşmalarda, “Mahallelerimize bir bakalım, denetlemiş olalım problemleri diye buraya geldik. Çalışmalarımız devam edecek. Tabi Büyükşehir Yasası ile 430 köy bize bağlandı. Ama biz elimizden geldiği kadar her mahalleye kilit parke, satır kaplama, arazi yolu, su problemleri, kuyu açılması gibi birçok konuda canla başla ekiplerimizle çalışıyoruz. Bir şansımız var ki daha önce bağlanan 10 ilçenin hemen hemen bütün işlerini bitirdik. Şimdi bu 9 ilçe 23 belde ve 430 köye çalışıyoruz. Tabi ki her şeyi birden bire yapmanın imkanı yok, ama iyi niyetle samimiyetle her yıl devamlı çalışa çalışa diğer ilçelerimizde ne yaptıysak Torbalı’da Bayındır’da Menderes’te Selçuk’ta eskiden bağlanan ilçelerde ne yapıyorsak Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’da da aynısını yapıyoruz ve devam edeceğiz. Çok şükür bunun için imkanımız var, olanaklarımız var.


Küçükmenderes Havzası’na Şantiye


Küçükmenderes Havzası’na büyük bir bölge şantiyesi kuracağız. Şantiye için yeri de temin ettik. Önümüzdeki aylarda projemizi gerçekleştirdiğimizde ve burada asfalt üretim tesisini kurduğumuzda çok daha hızlı çalışmalar gerçekleştirilecek. 

İsterse ‘0’  oy çıksın hizmet götürmek görevimiz

“CHP olarak bize oy vermeyen yerlere de hizmet götürmek görevimizdir. Oralardaki vatandaşların şebeke hattı sorunu yok mu? Yol sorunu yok mu? Bunları yapmak zorundayız. Bunun da lafı olmaz. Bu düşünceler eskide kalmış şeyler artık bunları aşmamız gerekiyor. Ben Büyükşehir Belediye Başkanıyım ve başka bir tane daha Büyükşehir Belediye Başkanı yok. Hangi partiden seçilirsem seçileyim bu böyle. Onun için oy verenden de Allah razı olsun oy vermeyenden de Allah razı olsun. Çoğunluk oy vermiş ki bu göreve gelmişiz. Biz herkese hizmet etmek zorundayız. İlçe Belediye Başkanı da iki tane değil oda bir tane ve oda herkese hizmet etmek zorunda. Başka hükümet başka bakanlıkta yok. Bir tane Başbakan var, her konuyla ilgili bakanlarda birer tane ,o zaman eşit olarak hizmet edeceğiz.  Ayrı gayrı yok memleketin başına ne geldiyse bundan geldi.”
Editör: Haber Merkezi