HABER: YÜKSEL BALCI


CHP milletvekili ve İzmir  2.  Bölge milletvekili adayı DR. Aytun Çıray ,Ak Parti ikinci bölge milletvekilli adayı DR. Mehmet Bayındırın köyünde dün gece bir konuşma yaptı.

Ödemiş CHP yönetimiyle birlikte konvoy halinde yola çıkan CHP liler önce yeni köye geldiler. Burada Aytun Çıray kahveleri dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı.

Daha sonra Mehmet Bayındırı doğum yeri olan Kaya köye geçen Aytun Çıray kahvede kaya köylere bir konuşma yaptı.

CHP ilçe başbakanı Nazan Dönmez ’in açış konuşmasından sonra Çıray şöyle dedi,“Ben doğru yapılanlara doğru diyorum.Mesala AK PARTİ nin hastaneleri tek çatı altında toplaması, eczane kuyruklarını kaldırması çok iyi bir şey ama ,sonradan idareyi ellerinden kaçırdılar. İsraf başladı paraları tükendi. Hastanelere performans sistemi diye bir şey getirdiler. Çalışanlar ne kadar çok hasta bakarsa, ne kadar çok ameliyat yaparsa o kadar çok para alıyor. Bu sistemle ameliyatlar süratle arttı devlet hastanelerinde bu miktar % 125 bulurken ,özel hastanelerde % 610 bulmuştur. O yüzden para kazanmak için vatandaşı kesiyorlar.” Diyen Çıray daha sonra:

“Bu kez ellerini sizin cebinize atarak katkı payı diye bir şey getirdiler. 2002 AK PARTİ iktidar geldiğinde cebinizden yaptığınız sağlık harcamaları % 184,14 arttı.”

Her tomografi bir atom bombası gibi

Türkiye’de kanser olma riski arttı her tomografi bir atom bombası gibidir. Yanlış çekilen her  tomografi kişiyi kanser yapar. Para kazanmak için bunu yaptılar.”

Çankaya’nın suyumu çıktı

Yıllardır cumhurbaşkanlarına  hizmet eden  Çankaya  Köşkünün  suyumu çıktı ki sarayı yapıldı.

AK PARTİ arkadaşlarım “ Saray Türkiye’nin itibarıdır” eğer bununla itibar sağlanacaksa , ondan  daha büyüğünü yapalım. Büyük devletleri yönetenler masa yumruğu vurduğunda ses çıkartanlardır.

Marmara gemisinde 9 vatandaşımız kat edildi.  2 milyon İsrail’e ses çıkarmadılar, 10 saray yapsan ne yazar 20 saraya yapsan ne yazar.

AB çiftçisine yılda 49 milyar lira teşfik 

Çıray Avrupa birliğinin çiftçisine yılda 49 milyar lira teşvik ödiyor. Konya ovası kadar bir Hollanda Türkiye’den yedi misli fazla teşvik ödüyor. Biz iktidar olup size geldiğimizde “ Bize verdiğiniz iktidardan daha iyimsiniz değimlisiniz değiliz derseniz yıkacaksınız de

Bu ramazan emekliler ikramiyelerini alacak

“ Genel başkanımızın söylediği gibi emeklilere yılda iki kez bir maaş  tutarında ikramiye verilecek. Emekliler CHP iktidarında bu ramazan ilk ikramiyelerini alacaktır. Dinimiz tasallut altında bulunmaktadır tertemiz İslam dinimiz ve Kuranımız siyaset sahnesinde işi ne?

Elimizde güçlü kadrolar var

Şuanda Türkiye’de kabine çıkaracak önemli kadrolarımız var.

Ekonomistler ve ülkeyi yönetmiş 5 müsteşar var ülkeyi en iyi şekilde yönetmeye talibiz.” 

Editör: Haber Merkezi