HABER: Yüksel Balcı

Ödemişin Umurbey Mahallesinde oturan iş adamı Gökhan Başol, evinin önünde, iki kez ayakkabılarını çalan hırsızı, kapıya not asarak uyardı.

Ödemiş ve Kiraz sanayisinde süt sağım makine sistemi satıcılığı yapan, 26 yaşındaki bir çocuk babası Gökhan Başol, tam anlamıyla beyaz ayakkabı hastası. Beyaz ayakkabıyı çok sevdiği için iki kez aldığı beyaz ayakkabılarının evinin önünden götürülmesine son derece içerleyerek kapıya “Hırsız” başlıklı bir mesaj astı. Daha sonrada, bu mesajın fotoğrafını çekerek internette yayınlaması, ilgiyle karşılandı.

Kendisiyle konuştuğumuz Gökhan Başol, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu,“Ben 26 yaşında olmama rağmen, beyaz ayakkabıya karşı büyük bir ilgim var. 2011 yılında dairemin önünde bulunan beyaz ayakkabımı çaldılar. Üzerinde pek durmadım. Bu yıl yeni bir beyaz ayakkabı daha aldım, maalesef o da çalındı. Şimdi üçüncü beyaz ayakkabıyı aldım. Bunun ne zaman çalınacağını merak ediyorum. Bu ayakkabımın da çalınmaması için çalan kişiye bir mesaj yazıp, kapıma astım. Bu mesajın fotoğrafını çekerek paylaştım, inşallah bu cüretkâr kişi, bir daha böyle bir yanlışlığa meydan vermez. Eğer ayakkabıya ihtiyacı varsa, bana gelsin ben ona on tane ayakkabı alayım. Yeter ki böyle bir şey yapmasın.”

Gökhan Başol’un kapısına astığı mesaj şöyle, ''HIRSIZ!...Ayakkabılarımı çalmaktan vazgeç. Bu ikinci oldu. Yandaki kameradan binama giren çıkanlar belli. Ben sana söyleyeyim, üçüncüde o ayakkabıyı sana monte ederim.'' 

Editör: Haber Merkezi