Bayındır’da 5 yıl önce açılan Avşar Bayan Giyim şimdide Avşar Erkek Giyim Mağazasını açtı. Dualarla açılan Avşar Erkek Giyimde şık erkek elbiseleri bulunuyor. 

Birbirinden şık ürünler ve farklı tasarımların yer aldığı Avşar Erkek Giyim Bayındırlıların beğenisini topladı. Avşar Bayan Giyimden sonra erkek giyiminde açıldığına sevinen vatandaşlar Avşar Giyimde kaliteli ürünlerin olması, güler yüzlü ve samimi ilişkilerin olması, müşteriyi her zaman aileden biriymiş gibi karşılamalarından dolayı tercih ettiklerini belirttiler.

Avşar Erkek Giyim sahibi Mehmet Akif Avşar, ‘ Kaliteli ve uygun fiyat politikamız ile Bayındır’da hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bayındır halkının sürekli dışarıdan alışveriş yapmasını da engellemek ve ihtiyacı gidermek için dükkanımızı açtık. Bayındır’da daha güzel işler yapmak için Bayındır’da yediden yetmişe herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerek. Gençlerin önünü açmak ve her zaman desteklemek lazım. Avşar Giyim ilk olarak 2010 yılında halam Sabiha Avşar Çangı tarafından ilçemizde hizmet vermeye başladı. Kendisi çok başarılı ve azimli bir bayandır. Her zaman tebrik etmişimdir. Bende ailemin maddi manevi destekleri ile erkek giyim dükkanımızı açtım. Avşar ailesinin medarı iftiharları annem ve babama desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Açılışımızda telefon ederek, çiçek ve çelenk göndererek, bizzat açılışımıza iştirak eden, zorunlu nedenlerden gelemeyen ve daha sonra ziyaret edeceklerini bildirerek güzel dilek ve temennilerde bulunan tüm eş, dost, arkadaş, çok değerli Bayındır esnafı ve halkına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum ’ dedi.

Avşar Bayan Giyim yeni yerinde Bayındırlı bayanların hizmetinde

5 yıl önce Bayındır’da hizmet vermeye başlayan Avşar Bayan Giyim yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Avşar Bayan Giyimin sahibi Sabiha Avşar Çangı, Bayındır’da eksikliği hissedilen son model ürünlerle bayanların zevkine uygun kıyafetler, çanta ve aksesuarların yer aldığı yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Yoğun ilgi gösterilen Avşar Giyim’de bayanlar için uygun fiyata ve güzel kombineleri bulabilir
Editör: Haber Merkezi