Ülkemiz çok zor bir süreçten geçtiği günlerde bir de darbe girişimiyle sarsılan insanımız ömrünce unutamayacağı acılara maruz kaldı. Darbe girişiminde bulunan hainlere hiç şüphe yok ki en ağır yaptırımlar uygulanmalı demokrasimize kast eden şer odaklarına hadleri bildirilmelidir.

Yalnız zihinlerimizde Anadolu’nun bağrından kopup gelen verilen emir doğrultusunda nereye gittiğini bile bilmeden kışlalarından çıkarılan askerlerimize hakaretler yağdıran, kemerle saldıran sopayla vuran kişiler ede en ağır cezalar verilmeli yargılanmalıdır. Bu görüntülerdeki kişiler gayet açık ve nettir. Bu kişiler asla iyi niyetli değildir.

Biz darbecilerinde darbe istismarcılarının da başlarının ezilmesinden yanayız. Kanundan ve devletten beklentimiz bu yöndedir. Halk yaşananları TV lerden internet ve facebooklardan takip etmektedir.

Darbe girişimi sırasında olayı anladıktan sonra silahını verip teslim olan askere linç girişiminde bulunan ve askere olan kinini dışa vuranlarda darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır. Askerimiz bizim kutsalımızdır. Dilerim ki bu ve bunun gibi kişilere bir daha bu fırsat verilmez. Darbe girişiminde Şehit verdiğimiz bütün polislerimiz ve askerlerimiz canımızı çok acıtmıştır. Hepsine Allah’ tan Rahmet, kederli milletimize başsağlığı diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi