HABER: NAZİF HARUPÇU

Ödemiş’e bağlı Demircili Mahallesi’nde son bir aydır sık sık yaşanan elektrik arızaları nedeniyle köylüler isyan ediyor.

Demircili Mahalle Muhtarı Ülkü Coşkun “İlçeye bağlı Demircili Mahallemizde son bir aydır her gün elektrikler kesiliyor. Fazların bir tanesi olmadığından elektronik eşyalarımız çalışmamakta ve arıza yapmaktadır. Önceki gün gündüz 10.30 ve gece 01.00 civarında dün yine sabah saat 10.30 da elektriklerimiz kesildi. Bazen 1 saat bazen 3 saat gelmiyor.

Mahallemiz hayvancılıkla ve ziraatla geçimini sağlamakta ve çok mağdur olmaktadır. Hal böyle iken şu anda yine TR-1 trafosuna bağlı A-1 LE başlayan yaklaşık 10 civarında, yol boyunca sokak lambaları yanmamakta.  Daha 4 gün önce arızalıydı ve giderildi.  3 gün sonra aynı sıkıntı niye oldu. Her gün sıklıkla bu arızalar tekrar etmekte.

Niçin bu sıkıntılar tamamen giderilemiyor, mahalle sakinleri her gün muhtarlığımıza şikâyete gelmekte ve sitem etmekteler.

İnanın biz bıktık bu arızalardan ve sizleri arayıp rahatsız etmekten.

Lütfen bu sıkıntılarımıza köklü bir çözüm üreterek 2015 yılında yaşadığımız bu teknoloji çağında bizi bu mağduriyetimizden kurtarın” dedi.

Editör: Haber Merkezi