HABER: DİLEK AYVALI
Gülsever, hizmetleri ile fark yaratan genç donanımlı Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanında olmaktan mutlu olduğunu belirtti.
25 Yıllık bürokrat İzmir’e hizmete devam ediyor
25 yıllık bir bürokrat olan Ayten Gülsever İzmir’e hizmete devam ediyor. Tire’ye ve Tire Organize’ye doğal gazın gelmesinde büyük katkı sağlayan Gülsever, Menderes bölgesinin tüm sorunlarında katkı sunmuştur. Adaylıktan sonra da Çiğli Bölgesinde eksik olan doğal gaz konusunda büyük katkı sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir. CHP Gençlik Kollarından yetişen ve işletme mezunu olan Ayten Gülsever, Turizm Bakanı ve Bayındırlık Bakan Danışmanlığı, Enerji Bakanlığı ve Botaş Genel Müdürlüğü’nde Özel Kalem görevlerini yürüttü. İzmir Bölge Müdür Vekili ve en son adaylıktan Sonra uzman olarak görev yaptığı Botaş'tan TBMM’ye geçerek Çankaya Belediye Başkanına Danışmanlık ve genel merkez çalışmalarına katılan Gülsever adalet yürüyüşünde ilk günden itibaren tavrı ve çalışması ile İzmir örgütünün sesi oldu.
Selam gönderdi
Ayten Gülsever Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir parçası olarak partisinin her kademesinde görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, Türkiye'nin yerelde ve genelde yeni bir iktidara, halkın iktidarına ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Hayatının her aşamasında halka hizmeti en öncelikli sorumluluğu olarak kabul ettiğini belirten Gülsever bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Gülsever, Tire’yi ve Tirelileri çok sevdiğini kaydederek Tirelilere selamlarını gönderdi.

Editör: Haber Merkezi