HABER: DİLEK AYVALI

Anıtkabir 13. Dönem Komutanı Emekli Piyade Albay Muzaffer Taytak, Kurtuluş Ortaokulu tarafından organize edilen 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Haftası programları kapsamında öğrencilerle buluştu. Binden fazla öğrenci tarafından soluksuz izlenen program, Tire Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferans Soluksuz İzlendi    

Toplam 6 seans halinde gerçekleştirilen konferansta Emekli Albay Taytak, Tirelilere Atatürk’ün son zamanları ve Anıtkabir’in bilinmeyen yönlerini anlattı. Taytak, askerlik hayatından ve hatıralarından kesitler sundu. 2 gün boyunca devam eden konferansı ilçe genelindeki öğrencilerin yanı sıra vatandaşlarda ilgiyle takip etti.

Muzaffer Taytak, geçen yıl da Halk Eğitim Merkezi’nin davetlisi olarak ilçemize gelmiş ve düzenlediği Kişisel Gelişim Konferansı ile Tireliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Muzaffer Taytak’ın Kültür Salonunda gerçekleştirdiği buluşmaya, Kurtuluş Ortaokulu öğrencilerinin yanı sıra Dört Eylül İlkokulu, İnkılap İlkokulu ve Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve velileri de büyük ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi