HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU


Ölümünün 18.yıl dönümü nedeniyle MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş Ödemiş Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı tarafından düzenlenen bir mevlit ile Arduhanlı Camii’nde anıldı.

Arduhanlı Cami'nde, okutulan Mevlit-i Şerif yatsı namazı ardından başladı.

Katılımlarını MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Ödemiş Ülkü Ocakları mensubu gençler, Milliyetçi Hareket Partisinin gerçekleştirdiği program yatsı namazının ardından son buldu.

Kur-an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif okutulmasının ardından partililerle yakından ilgilenen MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına ve Ödemişli Ülkücülere teşekkür etti.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini belirten MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, sözlerine Başbuğ Alparslan Türkeş'e ve Ülkücü şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek Başlayan Kırlı "Aziz Türk milletinin kutlu evlatlarından biri olan, kalbi durduğu son ana kadar vatan sevgisiyle çarpan, Türk insanının son Başbuğ'u cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş'in ebedi Aleme göçmesinin üzerinden tam 18 yıl geçti. Türk dünyasının Bilge lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i Hakk'a yürüyüşünün 18. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Türk dünyası denince her Türk'ün aklına, fikriyatı ve mücadelesi bugün daha iyi anlaşılmakta olan Başbuğumuz “Alparslan Türkeş” gelmektedir. Başbuğumuz ömrünün yarısından fazlasını Türk milliyetçiliği hareketine adamıştır. Türk Milletinin üzerinde oynanan oyunları, Türk Milletinin yaşadığı sorunları yok etmek için çaba sarf etmiş ve son nefesine kadar Milletine ve Türk Dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir” dedi.

Milletimizin yaşadığı zor dönemlerde Türk Milliyetçilerinin ülkülerini yeniden oluşturan ve yön veren son Başbuğ Alparslan Türkeş’in olduğunun altını çizen Kırlı, Alparslan Türkeş’in hayatının Türkiye halkının ideallerinin gerçekleştirmekle geçtiğini savunan Kırlı: ”Tüm hayatını, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltme, Allah kelamını yayma ve Türkiye'nin kutlu geleceğini inşa etmek için harcamıştır. ve bu yolda kalıcı temeller atmak için Vatanımızın teminatı olarak gördüğü Genç Bozkurtların Genç Ülkücülerin yetişmesine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i kaybetmenin vermiş olduğu acıyı yaşadığımız yeni bir 4 Nisan'a daha ulaşmanın üzüntüsü içerisinde, kutlu davamıza can vererek hayatlarını hiçe sayarak feda eden Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na binlerce şehidimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

MHP Ödemiş ilçe yönetimi ve partililer daha sonra Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Özkan’ın Babası İsmail Özkan'ın geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmesi nedeniyle                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Özkan Ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.  Gerçekleşen ziyarette MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı, yönetim Kurulu üyelerinden Okan Katkıcı, Cüneyt Sarı, Türker Coşkun Hakan Küçük ve belediye meclis üyesi Ceyhun Kınlı ve MHP’nin tanınmış simaları gerçekleştirdi.

Ziyarette Özkan ailesine başsağlığı temennilerinde bulunan MHP’li Kırlı, her daim yanlarında olacaklarını belirterek taziye evinden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi