Haber Merkezi

Tire’nin önde gelen ailelerinden olan Kasap Ailesi’nin kurup geliştirdiği ve adını ülke çapında duyurduğu ‘Ege Sucukları’ markasının başındaki isimler olan Ali Kasap ve oğlu Alper Kasap, yıllardır birlikte çalıştıkları müstahsillerine ve esnaf üyelerine yönelik düzenlediği geleneksel yemek organizasyonunu bu yıl da gerçekleştirdi.

Önceki gün İstasyon Hangar Salonu’nda gerçekleştirilen yemek organizasyonunda yaklaşık bin kişi civarında vatandaşa yemek ikramında bulunuldu. Ali Kasap, oğlu Alper Kasap, damadı İlhan Agat, torunları Ali Baran Kasap ve Hüseyin Agat’ın salon girişinde konukları karşıladığı yemek organizasyonun bu yıl 9. kez gerçekleştiğini belirten Ege Sucukları markasının kurucusu Ali Kasap, “Gelenekselleşen bu yemeğimiz hayır amaçlı bir yemektir. Müstahsilimiz olan yöremizdeki hayvan besicileri ile ticari ilişkide olduğumuz esnaflarımız ve konuklarımıza verdiğimiz yemeğimizin bu yıl Kutlu Doğum Haftası’na denk gelmesi ayrıca bizi mutlu etti” dedi.

Salonda bulunan konuklar, Yeşil Tire Orta Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Tasavvuf Musikisi Grubu’nun okuduğu ilahiler eşliğinde, Pastacı Ayhan Usta ve ekibi tarafından hazırlanan yemekleri afiyetle yedikten sonra Kasap ailesine teşekkür ederek ayrıldılar.

 

 

Editör: Haber Merkezi