HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
25 Temmuz’da top başı 
Ödemişspor’da tekrar bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, “Öncelikle bu senede burada bulunmaktan dolayı mutluyum, 25 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarını başlayacağız. Gelen ve giden oyuncularım var. Sosyal Medya üzerinden de yayınlamışlar. Fakat onun dışında Ödemişspor’un bir transfer komitesi var. Transfer komitesinin resmen açıkladığı oyuncular haricinde tabii ki birçok spekülasyonlar oluyor herkes bize çeşitli oyuncuları yakıştırıyorlar. Ama bu konuda açıklama yetkisi sadece ve sadece transfer komitesinindir. Bunun dışında yapılan dedikodulara inanmamalarını rica ediyoruz. Geçen sezonki iskeletimizden kalan futbolcularımız var. Ve bunların üzerine yeni gelen futbolcu arkadaşlarımızda var. Transfer komitemizin açıkladığı Didim Belediyespor’dan Turgay Sülün, Didim Belediyespor’dan Ödemişli olan kaleci Yaşar Keleş, Turgutluspor’dan Cihat Karaer yuvaya döndü iki tane santrafor, iki tanede gol yolunda bizim problemimizi çözecek olduğunu düşündüğümüz, Hasan Tokgöz ve Ziya İnday katıldı. Transferlerimiz devam edecek. Nokta atışı yapmaya çalışıyoruz. Elimizdeki bütçe ile en iyisini yapıp yönetim kurulumuzda bu konuda her türlü fedakârlığı gösteriyorlar.
Tesislerde yenileniyor
Algun Erdem yaptığı açıklamada “ Uzun bir aradan sonra tesislerimizde tadilata başlandı.  Belediye Başkanımız ve ekibine bu konuda teşekkür ediyorum tesislerimizi yenileme konusunda var gücüyle çalışıyorlar. Başta Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, Ufuk Kızıler ve transfer komitesinde yer alan diğer yöneticiler olsun bizleri var güçleriyle destekliyorlar. Bizde onlarla karşılıklı konuşarak en doğru çözümleri uygulamaya çalışıyoruz. İnşallah Ödemişspor’un hakkettiği çok güzel günlere geçen sezondan daha başarılı olacak bir takıma, Şehrimizde çok olumlu bir hava estirecek bir takıma inşallah kavuşacağız. Bu sene geçen seneden daha kolay olacak çünkü geçen sezon futbol oynayan arkadaşlarımız ile bu sene aramıza yeni katılan futbolcu arkadaşlarımız ile daha çabuk kaynaşma sağlayacak. Doğru bir planlama içerisindeyiz. Bu doğru planlamayla muhtemel rakiplerimizle çok çekişmeli bir ligin olacağı ama inşallah sezon sonunda da bizlerin yüzlerinin güldüreceğini düşündüğümüz bir niyetle işe başlayacağız”. “Kalecimiz Alper bizimle birlikte ancak Hamit bizimle değilde başka bir şeyde tercih hakkını kullandı bu konuda benim söyleyecek olduğum bir şey yok. Camialar kalıcıdır. Ödemişspor büyük camia böyle büyük camialar ne oyuncular gördü. Biz hiç kimseye bağlı değiliz. Biz Ödemişspor olarak iki senedir taşın altına elimizi çok koyduk. Hiçbir oyuncu içinde bunu değiştiremeyiz. Bir yapı düzeyinde gitmeye çalışıyoruz. Ve bu yapıyı iyi ve güzele doğru pozitif anlamda götürmeye çalışıyoruz. Sportif başarı elbette gelecektir. Ama önemli olan doğru, dürüst ve iş ahlakıyla çalışmaktır. Bunun dışında kalan hiçbir unsurun Ödemişspor ve Ödemişspor yönetimi ve Teknik Direktör olarak ben içimizde barındırmayız, barındırmayacağız”.
Bu seneki felsefemizde dürüst oyun ile sahaya dik girip dik çıkmak
Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda dürüst oyunla ile sahaya girip başlarının dik sahadan ayrılmak olduğunu söyledi. Her şeyin inşallah hayırlısı”.Tüm Müslüman âleminin, Ödemişimizin ve kendi memleketimin ve tüm insanların Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bu güne kadar çektiğimiz her sıkıntının son bulduğu, şeker tadında bir bayram olsun, herkes için en güzellerin yaşandığı ve bundan sonra en güzel şeylerin yaşanacağı günlere doğru mutlu bayramlar olsun.” 

Editör: Haber Merkezi