HABER: DİLEK AYVALI



Ak Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli ve 9. Sıra Milletvekili Adayı Aliağa Belediye Eski Başkanı Tansu Kaya
 Yerelgüç Gazetesi Tire Temsilciğini ziyaret ettiler. Ziyarette Küçük Menderes Bölgesi’nin ihtiyaçları ve sorunları konuşuldu.

Ak Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli ve 9. Sıra Milletvekili Adayı Aliağa Belediye Eski Başkanı Tansu Kaya, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan ile birlikte  Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilciğini ziyaret ettiler.

Milletvekili adaylarının gerçekleştirmek istedikleri projelerinin de konuşulduğu sohbette Tire’nin ve bölgenin sorunlarına da değinildi. Tire’nin kanayan yarası haline gelen Tire-Selçuk duble yolunun yapımı ile ilgili ihale tarihi beklendiğini ilçe başkanı Çeltikcoğlu yakın zamanda çalışmaların başlayacağını beklediklerini kaydetti.

Milletvekili Adayları Sürekli ve Kaya da halkın kendilerine görev verdiği takdirde sorunların ve ihtiyaçların Ankara’daki takipçisi olacaklarını söyledi. Adaylar, Ak Parti’nin kurumsal bir parti olduğunu ve milletvekillerinin sadece seçim çalışmalarında halkı ziyaret etmediğini, çeşitli programlarla halkla ve teşkilatlar ile bir araya geldiklerini hatırlattı.

 

Editör: Haber Merkezi