Haber: Dilek Ayvalı
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Türkiye genelinde 7-8-9 Şubat'ta düzenlenen Kadın Kolları Bölge Eğitim Toplantısı Denizli'de yapıldı.
Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka ile Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Emel Anar, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Çiğdem Koncagül. Aydın, Manisa, Uşak, İzmir, Denizli İl Kadın Kolları Başkanları, Yürütme Kurulları, Yönetim Kurulları ve  İlçe Kadın Kolları Başkanları katıldı. Toplantıda Ak Parti Kadın Kolları Tire İlçe Başkanı Mehri Nisa Ünalan da Tire’yi temsil etti.
AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, Geleceğimiz için, Büyük Güçlü Türkiye Yolunda 'Neden Evet' denilmesi konusunda bilgilendirme yaptı.
Toplantıda MKYK Teşkilat Birim Başkan Yardımcısı Çiğdem Koncagül Teşkilat sunumu, MKYK Teşkilat Birim Başkan Yardımcısı Emel Anar da Genel Sekreterlik sunumu yaptı. Yapılan sunumlarla verimli bir toplantı gerçekleşti.
Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ünalan, toplantının verimli geçtiğini ve edindiği bilgileri Tire Kadın Kolları Yönetimi ile kadınlara aktarılmak üzere paylaşacağını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi