Geçtiğimiz ay sonu kongreye giden Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı, Seçimin ardından İlçe Başkanlığına seçilen Başkan Halil Demir ve yönetim kurulu üyeleri hem ziyaretleri kabul ediyorlar, hem de iade-i ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

Basın kuruluşlarına da Kongrede gösterdikleri ilgi nedeniyle, Yeni yönetim kurulu üyeleri de teşekkür ziyaretlerine başladılar.

Bu çerçevede Ak Parti Ödemiş ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çoban ve Hazım Bostan,  Yerel Güç Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilek Acar Özdemir ve gazetenin ortaklarından Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Ersin Duraklı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Basın sözcülüğü de yapan Hazım Bostan, 2015 yılında yapılacak Genel seçimler nedeniyle, İlçe teşkilatı olarak çalışma programı hazırlayacaklarını ve vekil adayları ile birlikte çalışma programları hazırlayacaklarını dile getirdi. Ve Bostan şunları söyledi, “İlçe Kongremizi tamamladık. Şimdi, Kadın kolları ve Gençlik kolları kongrelerimiz var. Bunları da tamamladıktan sonra, İlçemizin genel sorunları, 119 mahallemizin konularının ele alınacağı toplantıyı muhtarlarımızla önümüzdeki günlerde İlçe Başkanımız Halil Demir bir program çerçevesinde düzenleyecek ve bu hem tanışma hem de sorunları,konuları dinleme toplantısı şeklinde gerçekleşecek. Ardından 2015 yılı çalışma programlarımızı hazırlayacağız” dedi.

Haber:Nazif HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi