HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı dün başlattığı kampanyanın startını vererek, “ÖDEMİŞ İL OLSUN” imza kampanyasını sivil toplum kuruluşlarından başlattı.

İlk imza kampanyasını Ödemiş Ziraat Odasında yapan Ak Partililer burada Oda Başkanı Ahmet Kocaağa ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek başlattılar.

Ödemiş Ziraat Odasında düzenlenen imza kampanyasına, Ak Parti Ödemiş İlçe yönetim kurulu üyesi Deniz Han Seval, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Hadim katıldı.

Burada ilk konuşmayı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa yaptı.

Kocaağa konuşmasında, “Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatının koordinesinde başlatmış olduğu Ödemiş’in İl olması adına düzenlenen protokolü imzalamış bulunuyoruz. Ak parti ilçe teşkilatının düzenlediği bu kampanyaya, Ödemiş’teki sivil toplum kuruluşlarının da katılacağına inanıyorum. Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, Milletvekili aday adayı olan Ali Hadim arkadaşımızda seçilirse, kendisinin takipçisi olacağına inanıyorum. Memleketimiz için hayırlısı olsun” dedi.

Ardından İlçe yönetim kurulu üyesi Deniz Han Seval’de şunları söyledi,

“Ak Parti ilçe teşkilatı olarak, Ödemişimizin il olması için başlatmış olduğumuz kampanyamızın startını Ödemiş Ziraat Odasından verdik.

Hayırlısı ile Sayın başkanıma ve değerli Milletvekili aday adayımız Ali Hadim’e teşekkür ediyorum ve Ödemiş için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”.

Son olarak konuşma yapan Milletvekili aday adayı Ali Hadim’de yaptığı konuşmada, “Ödemiş Tarım ve hayvancılığın merkezi. Türkiye’nin Hollanda’sı. Günde Bin ton süt, Patates, Mısır ile bir tarım merkezi.

Ak Parti İlçe Başkan yardımcımız ve Ziraat Odası Başkanımızın dileklerini ve taleplerini Ankara’ya gittiğimde gerekli mercilere ileteceğim.

Şimdiden ben buradan bunun sözünü veriyorum. Ödemiş 129 bin nüfusu ve 99 mahallemizi temsil ediyor. Ödemiş verimli toprakları ile ünlü ve Dünyada üretimde ikinci verimli bir ova. Hayvancılıkta öyle. Halkın içinden gelen ve çiftçinin esnafın yanında olan ve içlerindeki dertleri bildiğim için içlerinden çıktım. Ziraat Odası başkanımızın bana verdikleri şahsi desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi