HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş AK Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından anneler gününde 2000 adet karanfil dağıtıldı. AK Partili kadınlar Birgi’de karanfil dağıtırken gençlik kolları üyeleri de Gölcük ve Kültür Parkta annelere karanfil dağıttılar. Ödemiş AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve kadın kolları üyeleri Birgi’de bulunan evleri tek tek ziyaret edip annelerin anneler günü kutladılar.

Duman;“Annelerimiz bizim en özel varlıklarımızdır. AK Parti Kadın Kolları olarak tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz.”

AK Parti Kadın Kolları daha sonra Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem’i evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladılar. Nevin Badem bu ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirerek şöyle konuştu: Badem ; “ Tüm anneler kutsaldır. Bu kutsal günde başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımı minnetle anıyorum.”

Ödemiş Kültür park önünde annelere karanfil dağıtan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri adına bir açıklama yapan Başkan Mehmet Pekdoğru;“Tüm annelerin geleceğin annelerinin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi