AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, Ödemiş Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu.
AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’a geçtiğimiz günlerde güven tazelemesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.
Ziyarete İlçe Başkanı Ali Hadim, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Güncel konuların görüşüldüğü ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, “Öncelikle derneğinizin genel kurulunda güven tazelemenizden dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi tebrik eder, yeni döneminizin hayırlı olmasını temenni ederim. Hepimiz Ödemiş için, ilçemize daha iyi hizmet etmek için bu görevlerdeyiz. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak ilçemize en iyi hizmetin gelmesi için mücadele ediyoruz. Ülke gündemi yoğun olduğu halde Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan zaman zaman telefon açarak, ilçemizin sorunları hakkında sorular soruyor. Ülkemizde 81 vilayet, 1500 ilçe olduğunu düşündüğümüzde inanının Başbakanımızın bizleri araması gerçekten çok anlamlı. Yapılan yatırımlarda sorun olup olmadığını soruyor. Beydağ Barajı sulama kanallarını soruyor, diğer barajların ne durumda olduğunu soruyor. İşte bunun için AK Parti başarılı. Elbette sıkıntılarımız var. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Yıllarca ihmal edilmiş, yapılması gereken işler söz verilip arkası gelmemiş ve bize oy vermediniz diye cezalandırılmış bir bölgenin ayağa kaldırılması da bir o kadar zaman istiyor. Bu sıkıntıları gerek siz muhtarlarımızın destekleri, gerekse diğer idarecilerimizle birlikte el ele aşmanın gayreti içinde olacağız. Son günlerde konuşulan ve en çok siz muhtarlarımızın dikkatle takip ettiği bütünşehir uygulaması konusunda gerek bakanlarımız gerekse milletvekillerimizle konuyu ele alıp konuşuyoruz. Umarım bütünşehir uygulaması da ilçemiz için yararlı olacaktır” dedi.
SAVURAN, “BÜTÜNŞEHİR’E HAZIRLANMALIYIZ”
Muhtarlar derneği başkanı Nihat Savuran’da konuşmasında, “ Ak Parti İlçe Başkanımız Ali HADİM ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulumuz ve muhtarlarımız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Son günlerde muhtarlarımızın en büyük sıkıntısı bütünşehir projesinin muhtarlar için ne götürüp ne getireceği, ilçemize ne gibi yararları veya zararları olacağı konusudur. Örneğin bütünşehir projesinde Kiraz’ın en uzak köyüne, Karaburun’un bir köyüne, Bergama’nın bir dağ köyüne nasıl hizmet götürüleceği bu hizmetlerin her bölgeye nasıl dağıtılacağı, metropol ile köylerimizin aynı kategoride değerlendirilip değerlendirilmeyeceği, içme suyu fiyatlarının nasıl uygulanacağı gibi birçok konuda soru işaretleri var.  Son yıllarda Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdare kanalıyla gelen hizmetler neticesinde köylerimiz büyük bir atılım gösterdi. Bundan memnunuz ancak bütünşehir sistemi uygulamaya geçtiğinde de yatırımların bu şekilde devam etmesi gerekmektedir. Bugün İstanbul ve İzmit’te bütünşehir projesi sistemi oturmuş durumda. Bizlerinde önümüzdeki günlerde çıkacak olan kanuna göre kendimizi hazırlamamız gerekmektedir. Umarım bu uygulama ilçemiz yararına olur” ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi