Ak Parti Tire İlçe Başkanı Çeltikcoğlu,
“BAYRAĞI BURCA DİKECEĞİZ”

Ak Parti Tire İlçe yönetimi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülke genelinde teşkilat yapılarını yenilediği 5. Olağan Kongreler kapsamında, 12 Kasım 2014 günü seçilerek yeniden görev alan Mehmet Çeltikcoğlu başkanlığındaki Ak Parti Tire İlçe Yönetim Kurulu ilk toplantısını 19 Kasım 2014 Çarşamba akşamı ilçe binasında gerçekleştirdi.

Yeni yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı ilk oturumda başkan Çeltikcoğlu, bir önceki yönetim kuruluna teşekkür ettiği açılış konuşmasında, 5. Olağan Kongre süreci hakkında üyeleri bilgilendirdi. Yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttıktan sonra söz alan ilçe eski başkanı Kamil Yaldız, başkanlığı dönemindeki faaliyetlerini, Tire Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Ali Taykut ise belediye meclisindeki faaliyetlerini üyelerle paylaştılar.

2071’E UZANAN HEDEFLERİMİZ VAR

Yeni dönemle ilgili yönetim kurulu üyelerini dinleyen Mehmet Çeltikcoğlu, “Ak Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli özellik her günün hizmet aşkı, heyecanı ve duasıyla karşılanmasıdır. Siyaset üreten, hizmet üreten, beklentileri yöneten ve verdiği sözleri tek tek gerçekleştiren bir partiyiz. Konjektürel değiliz, vatana ve ötesine mührümüzü vuruyoruz. İmar ve inşa ediyoruz. Günübirlik değil, 2023’e, 2051’e ve 2071’e uzanan hedeflerimiz var. Tire’mizin çok önemli sıkıntıları var, biz bunları biliyoruz ve gerekli girişimlerde bulunduk, bulanacağız ve takipçisi olacağız. Haziran 2015 seçimlerinde ilçemizde yine birinci parti olarak bayrağı burca dikeceğiz” diyerek konuşmalarını tamamladı.

Mehmet Çeltikcoğlu’nun ilçe başkanlığındaki yeni yönetimin başkanlık divanında ilçe başkan yardımcılıklarına; Ali Atik (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı), Kamil Yaldız (Teşkilat Başkanı), Ahmet Karalıoğlu (Seçim İşleri Başkanı), Gökçe Ok (Tanıtım ve Medya Başkanı), Saadet Gül (Dış İlişkiler Başkanı), Sacide Ebeoğlu (Sosyal İşler Başkanı), Emin Sefa Kayacan (Yerel Yönetimler Başkanı), Mert Falakalı (Ekonomi İşleri Başkanı), Necat Sertdemir (Halkla İlişkiler Başkanı), Bekir Keseli (Mali ve İdari İşler Başkanı), Süleyman Polat (Ar-Ge Başkanı) ve Veysel Sağlam (İlçe Sekreteri) getirildi.

 Haber: Dilek AYVALI

Editör: Haber Merkezi