HABER: TOLGA KIZGIN


Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde bir araya geldi. Ahrandı Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe teşkilatının yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, Ak Partili yöneticiler, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Kiraz İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, belediye meclis üyeleri, eski milletvekili adayı Ali Hadim ve Ak Parti üyeleri katıldı.

Badem, “Bu mübarek Ramazan gününde evlerinizden ayrılıp bizim soframızı onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Bizimle tuz ekmeğimizi, lokmamızı paylaştınız. Uzunca soluklu bir yoldan sonra en son 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan şablonu önümüze koyduk. Çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz. Bu mübarek Ramazan gününde Allah insanları fitneden, dedikodudan, fesatlıktan uzaklaştırsın. İyide olsa ağızdan çıkan sözler bazen insanları rencide edebilir“ ifadelerini kullandı.

İftar sonrası sürpriz

İftar sonrası Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Levent Ergin’e doğum günü sürprizi yapıldı. Mahmut Badem ve diğer konuklar İlçe başkan yardımcısı Ergin’in doğum gününü kutladı. Renkli anlara sahne olan iftar yemeğinde hatıra fotoğrafları çekildi. 

Editör: Haber Merkezi