AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen bilgilendirme basın toplantısı Saray Kafe’de yapıldı. Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Bostan, Ödemiş Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi ve Ödemiş eski Süt Birliği Başkanı Halil Deveci, Kadın Kolları üyeleri ve basın mensupları katıldı. Saat 10.00’da başlayan toplantı, yaklaşık bir saat sürdü. İlçe Başkanı Halil Demir, AK Parti’nin yeni bir yapılanmaya gittiğini belirterek şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz ay içerisinde, Küçük Menderes Havzası’nda ki Bayındır, Tire, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçe başkanlarımızla Ankara’da vekillerimizi ve bakanlarımızı kapsayan bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız Binali Yıldırım ile görüşme fırsatımız oldu. Kendisine ilçemizin sorunları ve talepleri ile ilgili sunum yaptık. Bizlere, bu konularda yardımcı olmasını istedik. En büyük şansımız çalışkan milletvekili ve bakanlara sahip olmamızdır. Çalışkan bakanlar ve vekiller, yatırımların devamı ve sürdürülebilirliği için çok önem taşımaktadır.”

“TABANDAN YENİ BİR YAPILANMAYA GİDİYORUZ”

İlçe Başkanı Halil Demir, işlerin daha seri ve çözümleri için partide yeni bir yapılanmaya gidileceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“İlçe teşkilatını yürütme kurulunda birimler var. İl başkalığımız çok güzel bir çalışma başlattı. Her ay o birimler toplantı gerçekleştiriyorlar.Genel merkez talimatıyla, her mahallede kendi mahalli yönetim kurullarının oluşturulması çalışması yapılacak. Ana kademelerde olduğu gibi, kadın kolları ve ana kademenin olduğu, üçer temsilci ile temsil edildiği, toplamda 9-10 kişiden oluşan mahalle yönetim kurullarını oluşturuyoruz. Orada ilçe başkanı, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı temsil edilecek. Bu şekilde daha koordineli çalışacağız. Mahallede yapılması gerekenleri, talepleri, sorunları anında tarafımızda iletilmesi gerekiyor. En uç köyde bir sıkıntı varsa, benim bundan anında haberim olması gerekiyor. Geniş kapsamlı is e, il başkanlığımızı, daha da kapsamlı ise talep ve sorun genel merkeze iletilecek. Böyle bir yapılanma içindeyiz. Bizde yapılanmayı en tabandan en üste ulaştırmanın peşindeyiz.” 

Editör: Haber Merkezi