Kurban Bayramı nedeniyle Bayramın ikinci günü Ödemiş’te partiler bayramlaşmada vatandaşlarla buluştular.

Ak parti Ödemiş İlçe teşkilatında da Bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşmada, İlçe Başkanı Ali Hadim, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kadın kolları Başkanı Tülay Deliorman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, Belediye Meclis üyeleri, Parti yönetim kurulu üyeleri vatandaşların bayram tebriklerini parti binasında kabul ettiler.

İlçe Başkanı Ali Hadim, Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ardından Belediye Başkanı Mahmut Badem buradaki konuşmasında,

“Öncelikle Kurban bayramının Ülkemize, beldemize hayırlar getirmesini diliyorum. Ancak Ülkemizin güneyinde ve güney sınırımızda devam eden ve Müslümanın Müslümanı kırdığı bu eza dolu günlerin bitmesini diliyorum. İnşallah Müslümana ülkeler daha aklı başında ve Güçlü ülkelerin, Dünyayı yöneten 3-5 ülkenin boyunduruğu altında olmaktan ve onların akıl hocalığından kurtulup, Kendi özgür iradeleriyle ve aslında onlara güç veren ve onların kaderlerini kendilerinin çizeceği, Kuranın ve İslam’ın emirlerine uyarak ya da diğer ülkelerin kandırılmışlıklarından kurtularak, güçlü bir dönemde bu ezadan ve cefadan kurtulmalarını istiyorum. Sonsuza kadar Ülkemizin lider olarak yürüdüğü bir ülke kalması dileğiyle bayramınızı kutluyorum” dedi.

Siyasi partilerin birbirlerine yaptıkları bayram ziyaretlerinin yanı sıra, vatandaşlarda bayramlaşmalara katıldılar.

Kaymakçı'dan gelen Esat, Halk arasında şapkası ile tanınan ve Esat Kıratlıoğlu lakabı ile anılan Esat, İlçe başkanı ve Belediye Başkanı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi